Pentru a vizualiza fisierele .pdf aveti nevoie de Adobe Reader
Get Adobe Reader
Abonare Dezabonare

 

 

 

 

Ce putem vizita la Slănic-Moldova

Slănic Moldova (în trecut, Băile Slănic și Slănic) este un oraș în județul Bacău, Moldova, România. Orașul se află în partea de sud-vest a județului, la limita cu județul Covasna, în bazinul râului Slănic (un afluent al Trotușului), la poalele Munților Nemira din Carpații Orientali, la o altitudine de circa 530 m, într-o vale înconjurată de păduri de fagi și brazi.

Citiți mai departe AICI.

   

Mănăstirea Tismana din județul Gorj

Mănăstirea Tismana cel mai vechi așezământ monahal din Țara Românească, având un rol primordial în menținerea credinței ortodoxe de-a lungul a peste 600 de ani. Mănăstirea se află pe teritoriul orașului Tismana, la 36 de km de orașul Târgu-Jiu. Mănăstirea, reprezintă un monument de reculegere și închinăciune, de cinstire a credinței noastre strămoșești, un edificiu de prea frumoasă artă străveche.

Citiți mai departe AICI.

 

   

Galați orașul teilor

Faleza Dunării din Galați este unul dintre cele mai importante obiective turistice din Moldova, fiind un loc ideal de promenadă, relaxare și agreement, obiectiv pe care nu ar trebui să-l ratați dacă vă aflați în apropiere.

 

Citiți mai departe AICI.

   

 

Mănăstirea Sucevița

Mănăstirea Sucevița reprezintă un monument istoric de seamă al țării noastre, datând de la sfârșitul secolului al XVI-lea. Situată în satul Sucevița, aflat la sud-vest de Rădăuți, mănăstirea face onoare orașului Suceava, important centru economic al României, și totodată o răscruce de drumuri.  

 

Citiți mai departe AICI

   

Citiți mai multe destinații de vacanță AICI.