Pentru a vizualiza fisierele .pdf aveti nevoie de Adobe Reader
Get Adobe Reader
Abonare Dezabonare

sigur.info-internet mai sigur pentru  copii

cutezatorii.ro Web analytics

  56

 Start în Concursul Naţional Eco Fun 2014!  Anul acesta tema concursului este „Protejează APA, ai grijă de VIAŢĂ!''. Detalii AICI.

  • În rubrica Exploratori mici într-un ecosistem ACVATIC, Aly va face cunoştinţă de data aceasta, cu o rudă de care este foarte mândră. Este vorba de Broască ţestoasă de mare, cu cap pătrat o specie aflată pe cale de dispariţie care trăieşte în apa sărată a oceanelor  Atlantic, Pacific, Indian, pe care le populează. Dar  poate fi găsită şi în apele Mării Mediterane. Acest articol te va ajuta în ediţia din acest an a Concursului Naţional Eco Fun.

 

  • În ediţia lunii aprilie păşim pe Aeroportul talentului în ritmuri de dans alături de Trupa Hänsel şi Gretel din Făgăraş. Fiecare zi este o sărbătoare pentru trupa Hänsel şi Gretel. Acesta este numele sub care se prezintă la scenă deschisă 25 de dansatori înnăscuţi. Viaţa are ritm şi culoare pentru ei şi vor să vă convingă şi pe voi de acest lucru. Pe site veţi putea citi interviul integral cu instructorul coregraf Adela Mihalcea. AICI.

  • Într-o monarhie constituţională, monarhul îndeplineşte, pe lângă responsabilităţile constituţionale care îi revin, şi responsabilităţi morale şi spirituale. El trebuie să fie persoana în care calităţile neamului său sunt cel mai bine reflectate şi reprezentate, astfel încât orice individ să se regăsească în persoana suveranului şi să se simtă reprezentat în maniera cea mai onorantă cu putinţă. Se poate afirma, fără exagerare, că adevărata legătură dintre un monarh şi ţara sa este una spirituală care, în zi de sărbătoare, capătă o formă publică. Despre cum erau sărbătorile Pascale  în tradiţia regală română puteţi citi doar în noul număr.

  • Rubrica Călător în Grecia, ne invită să cunoaştem un nou loc din minunata Grecie. Este vorba despre Meteora, considerată de cei car păşesc pe acest tărâm, unul dintre cele mai frumoase şi spectaculoase locuri ale lumii!

  • Ai un artist preferat sau o trupă? Eşti mereu la curent cu noutăţile din cariera artistului/trupei? Vrei să-ţi publici gândurile despre aceştia în revista Cutezătorii? Nimic mai simplu! Noi îţi dăm ocazia, într-o nouă rubrică, Ecouri muzicale. Primele ecouri nu au întârziat să ajungă, le puteţi citi în noul număr!

  • Noul număr vine cum era de aşteptat cu noutăţi muzicale pentru toate gusturile. Citiţi despre noul album al cântăreţului şi dansatorului CRBL. Despre o  prezenţă unică în muzică românească: Emmah Toris care  a lansat un nou  videoclip „We’re Happening”, varianta în limba engleză a piesei „Ne întâmplăm”. Şi tot în noul număr citiţi despre concertele băieţilor de la Voltaj! Dar şi despre artistul Jason Derulo.

Nu rataţi nici o întâlnire cu ediţiile Cutezătorii din acest an şcolar. Fiecare vă poate conduce spre câştigarea unui loc în Tabăra Cutezătorii sau spre premii variate la concursurile rubricilor din revistă sau de la Super Loteria Cutezătorii.

Participaţi activ pe facebook.com/Cutezatorii şi faceţi cunoscute în suplimentul revistei, „Şcoala altfel”, proiectele şcolare sau extraşcolare în care v-aţi implicat. Fiţi reporteri cutezători şi scrieţi echipei pe office@cutezatorii.ro. Puteţi să propuneţi spre publicare chiar şi poezii, fragmente de proză, imagini ale picturilor şi desene create sau recenzii de cărţi. 

Citiţi şi suplimentul gratuit ,,Şcoala Altfel''


  Mega postere cu...