Pentru a vizualiza fisierele .pdf aveti nevoie de Adobe Reader
Get Adobe Reader
Abonare Dezabonare

sigur.info-internet mai sigur pentru  copii

cutezatorii.ro Web analytics

 

Salut! Eu sunt Mihai, ne cunoaştem din paginile revistei Cutezătorii. Din toamna aceasta, eu voi fi cel care vă voi dezvălui câteva din noutăţile fiecărei ediţii Cutezătorii. Sunt atât de multe încât nici nu ştiu de unde să încep… Cred că ar fi bine pentru început să vă spun că revista voastră preferată s-a întors din vacanţă  şi v-a pregătit  un nou  număr cu: rubrici noi; sugestii creative, recomandări pentru un stil de viaţă sănătos; informaţii despre oameni şi acţiuni temerare; istorie; benzi desenate; idei de călătorie; spaţiu pentru joc şi jocuri; recenzii la titluri de cărţi clasice sau recente; creaţii literare şi plastice.


V-am făcut curioşi? Atunci cu siguranţă veţi dori să aflaţi câteva dintre noutăţile ediţiei 58 a revistei Cutezătorii...

 

În primul număr din toamna aceasta aterizăm direct pe Aeroportul Cutezanţei  unde facem cunoştinţă cu membrii Clubul Sportiv Kokki.  Despre povestea karate-ului  românesc care a început să fie spusă în stil Wado Ryu şi copiilor din Cornu, judeţul Prahova din anul 2011 dar şi despre iniţiativa cutezătoare a fondatorilor clubului puteţi citi în noul număr.

Tot în noua ediţie puteţi citi despre un eveniment extraordinar la care ţara noastră a fost gazdă:  Olimpiada Internaţională de Astronomie şi Astrofizică la care au participat 44 de echipe din 37 de ţări ale lumii. Aici ne-am întâlnit cu Denis Turcu şi Iustina Crăciun. Vă invit să-i cunoaşteţi şi voi pe cei doi tineri minunaţi ai lotului României la Olimpiada Internaţională de Astronomie şi Astrofizică. Ei sunt absolvenţi ai Liceului Internaţional de Informatică din Bucureşti şi au fost admişi, din toamna aceasta, la două universităţi de prestigiu din SUA.

Sunt carismatici, sunt în Topuri, căutaţi pe Facebook şi plini de entuziasm. Mai întâi au făcut distracţia 50/50 cu voi, apoi v-au oferit Sărutări criminale. Aţi ghicit! Sunt cei din trupa Maxim. Noul număr vă aduce în exclusivitate un super interviu cu băieţii din trupa Maxim. 

 
Rubrica Reporter Cutezător vă poartă paşii în noua ediţie până în oraşul de aur: Praga. Aici vă întâlniţi cu Mădălin şi Şerban, doi tineri cutezători care au avut ocazia să viziteze oraşul Praga.  Şi pentru că ei au rămas impresionaţi de frumuseţea oraşului şi a obiectivelor culturale s-au gândit să vă împărtăşească şi vouă din minunata lor experienţă trăită în Praga.

Din această toamnă o nouă rubrică îşi face loc în paginile revistei. Porniţi pe Firul istoriei şi veţi putea citi despre domnitorul român Constantin Brâncoveanu, prima Şcoală Românească dar şi despre Frontul de la Stalingrad din Primul Război Mondial.

      Acestea sunt doar o mică parte din noutăţile pe care revista voastră preferată le-a pregătit în prima sa ediţie din acest an şcolar. Pe restul le veţi putea afla citind noul număr!

Şi anul acesta toţi cititorii au la dispoziţie Loteria Cutezătorii, concursuri, mai multe rubrici interactive, dar şi suplimentul gratuit care îi va ajuta în acest an pe cei din clasa a VIII-a să treacă cu bine de  evaluarea naţională, plus un Poster pe măsură!

Citiţi şi suplimentul gratuit ,,Şcoala Altfel''

 

 


  Mega postere cu...

 


Participaţi activ pe facebook.com/Cutezatorii şi faceţi cunoscute în suplimentul revistei, „Şcoala altfel”, proiectele şcolare sau extraşcolare în care v-aţi implicat. Fiţi reporteri cutezători şi scrieţi echipei pe office@cutezatorii.ro. Puteţi să propuneţi spre publicare chiar şi poezii, fragmente de proză, imagini ale picturilor şi desene create sau recenzii de cărţi.

Până la următoare ediţie, vă aştept pe www.facebook.com/cutezatorii, unde vom putea ţine legătura şi îţi voi putea răspunde la toate întrebările legate de revista ta preferată.

Mihai.

Comentariile acestui articol:
4Qk7YQ jzfuhst
gaFDKH iqukemx
lNZnVx bvflcha
serios?in scoli?in chioscurile de presa!vreauMAXIM
FELICITARI !
Excelent acest numar. Rusine ministrului educatiei
Unde este partea cu pisica fantastica???
Drăguț număr !
Este cea mai tare revista!
da imi place revista am nr 52 primiti si un cadou
Detalii comanda online la sectiunea distributie.
Cum pot să comand nr. 51 ? Vă rog , este urgent
Cum as putea sa comand numarul 51?
Nume*:

E-mail:

Website:

Comentariu*: