Pentru a vizualiza fisierele .pdf aveti nevoie de Adobe Reader
Get Adobe Reader
Abonare Dezabonare

sigur.info-internet mai sigur pentru  copii

cutezatorii.ro Web analytics

 

Salutare dragi cutezători! În luna decembrie revista voastră preferată Cutezătorii v-a pregătit aşa cum deja sunteţi obişnuiți o ediţie cu totul specială în prag de sărbători. V-am făcut curioşi? Atunci cu siguranţă veţi dori să aflaţi câteva dintre noutăţile ediţiei 60 a revistei Cutezătorii... 

Din noul număr nu lipsesc recomandările pentru un stil de viaţă sănătos; informaţii despre oameni şi acţiuni temerare; istorie; literatură, benzi desenate; idei de călătorie; spaţiu pentru joc şi jocuri; recenzii la titluri de cărţi; creaţii literare şi plastice.

 

Nu uitați! Competiţia pentru cele 20 de locuri gratuite a început din ediţia lunii noiembrie. Înscrie-te în Concursul Revistei şi intră în competiţia pentru un loc gratuit în Tabăra Cutezătorii de la Complexul Wolf din Bran! Ai toate detaliile AICI.


Tabăra Cutezătorii oferă participanţilor ei oportunitatea de a cunoaşte frumuseţile României. Un loc deosebit vizitat in tabăra din anul 2014 a fost  Colțul Chiliilor din localitatea Zărnești. Despre acest loc minunat dar și despre peripețiile de pe traseu vă povestește în noul număr Iona Rauță.

Terra rămâne pentru locuitorii săi, cel puţin deocamdată, cel mai luxos hotel. De 4 stele am putea spune , pentru că este singura planetă cunoscută care adăposteşte viaţa. Despre miraculoasa apa de pe Terra puteți citi în rubrica O planeta de 4 stele a noii ediții.

În această iarnă, revista Cutezătorii aduce lângă voi un Moș Crăciun special. E român, are doar 37 de ani, este în zodia Gemeni și a cunoscut succesul chiar și la Hollywood. Mărturisește că eroii lui preferați sunt Winnetou și Old Shatterhand. Moșul n-ascultă doar colinde, așa cum ați fi tentați să credeți. Îl apreciază pe Elvis („the real one”- ține să completeze) și iubește muzica soției sale, Dana Nălbaru (Hi-Q). Au împreună o fetiță pe nume Sofia. Să facem cunoștință cu Moș Crăciun…Pentru că în această perioadă trăim magia Crăciunului, ne vom întoarce spre trecut, în anul 1914, când un război care bulversa lumea, prima conflagraţie mondială, s-a oprit puţin, pentru că protagoniştii lui, soldaţii de pe fronturile aflate în conflict, au uitat de ostilităţi şi au sărbătorit Crăciunul. Despre acest momentul  care este cunoscut în istorie drept armistiţiul de Crăciun puteți citi in noul număr!În ediţia trecută ați putut citi despre casa memorială din Humulești, locul unde s-a născut şi a copilărit Ion Creangă. În noul număr, continuăm călătoria şi ajungem până la Iaşi, mai precis la Muzeul Literaturii Române Iași „Bojdeuca Ion Creangă”, loc care păstrează şi astăzi amintirea vie a celui mai cunoscut şi iubit povestitor român.

Şi în ediţia această toţi cititorii au la dispoziţie Loteria Cutezătorii, concursuri, mai multe rubrici interactive, dar şi suplimentul gratuit care îi va ajuta pe cei din clasa a VIII-a să treacă cu bine de evaluarea naţională, plus un poster pe măsură!

Citiţi şi suplimentul gratuit ,,Şcoala Altfel''


  Mega postere cu...

 


Acestea sunt doar o mică parte din noutăţile pe care revista voastră preferată le-a pregătit în ultima ediţie din acest an calendaristic. Pe restul le veţi putea afla citind noul număr!

Participaţi activ pe facebook.com/Cutezatorii şi faceţi cunoscute în suplimentul revistei, „Şcoala altfel”, proiectele şcolare sau extraşcolare în care v-aţi implicat. Fiţi reporteri cutezători şi scrieţi echipei pe office@cutezatorii.ro. Puteţi să propuneţi spre publicare chiar şi poezii, fragmente de proză, imagini ale picturilor şi desene create sau recenzii de cărţi.

Până la următoare ediţie, vă aştept pe www.facebook.com/cutezatorii, unde vom putea ţine legătura şi îţi voi putea răspunde la toate întrebările legate de revista ta preferată.

Vă doresc acum, la sfârşit de an calendaristic, dar început de naştere spirituală, să primiţi în casa voastră cu sufletul deschis, cu inima curată, încă o dată şi în acest timp, Nașterea Domnului!

Crăciun Fericit! La Mulţi Ani!

Mihai Asofie.

Comentariile acestui articol:
In acest nr apare Covrigea Florentina Lavinia?
revista am cumparat-o
nGpMRh zjohqbx
s3iLC1 gucouyd
4Qk7YQ jzfuhst
gaFDKH iqukemx
lNZnVx bvflcha
serios?in scoli?in chioscurile de presa!vreauMAXIM
FELICITARI !
Excelent acest numar. Rusine ministrului educatiei
Unde este partea cu pisica fantastica???
Drăguț număr !
Este cea mai tare revista!
da imi place revista am nr 52 primiti si un cadou
Detalii comanda online la sectiunea distributie.
Cum pot să comand nr. 51 ? Vă rog , este urgent
Cum as putea sa comand numarul 51?
Nume*:

E-mail:

Website:

Comentariu*: