Pentru a vizualiza fisierele .pdf aveti nevoie de Adobe Reader
Get Adobe Reader
Abonare Dezabonare

sigur.info-internet mai sigur pentru  copii

cutezatorii.ro Web analytics

 

Salutare dragi cutezători! În luna noiembrie revista voastră preferată Cutezătorii v-a pregătit aşa cum deja sunteţi obişnuit o ediţie cu totul specială. V-am făcut curioşi? Atunci cu siguranţă veţi dori să aflaţi câteva dintre noutăţile ediţiei 59 a revistei Cutezătorii... 

Din noul număr nu lipsesc recomandările pentru un stil de viaţă sănătos; informaţii despre oameni şi acţiuni temerare; istorie; literatură, benzi desenate; idei de călătorie; spaţiu pentru joc şi jocuri; recenzii la titluri de cărţi; creaţii literare şi plastice.


Competiţia pentru cele 20 de locuri gratuite începe din ediţia lunii noiembrie. Înscrie-te în Concursul Revistei şi intră în competiţia pentru un loc gratuit în Tabara Cutezătorii de la Complexul Wolf din Bran! Ai toate detaliile AICI.

Tabăra Cutezătorii oferă participanţilor ei oportunitatea de a cunoaşte frumuseţile României. De acest lucru s-a convins şi Adina-Teodora Mocanu care alături de ceilalţi participanți ai taberei Cutezătorii de la Bran de anul acesta a vizitat Cetatea Făgăraş, un loc unde atmosfera medievală te duce cu gândul la vremurile de altădată. Despre cetate a ales să ne povestească în noul număr.

Este un bun de mare valoare din timpuri străvechi, şi un conservant foarte util pentru sănătatea noastră. Este posibil să fi fost printre cele dintâi mărfuri, produse de schimb între oameni şi forme de remunerare pentru munca prestată de aceştia. Despre cine este vorba veţi afla citind rubrica Planeta de 4 stele din noua ediţie.

Lumea în picioare pentru Ariana Grande tânăra care la doar 21 de ani are o voce impresionantă, o frumuseţe magnetizantă şi o prezenţă scenică uluitoare, încântând milioane de fani din întreaga lume. Despre cariera ei fulminantă puteţi citi în ediţia lunii noiembrie!

În noul număr vă invit să luaţi Pastila de lectură şi să citiţi despre proiectul ,,Şoc! Şoc! Şoc! Citesc!”. Un proiect ambiţios ce s-a adresat unor elevi şi profesori prahoveni inimoşi. Forţele lor s-au unit şi aşa au rezultat multe ceasuri de lectură, dialoguri literare şi vizite de studiu la casele memoriale ale scriitorilor români, despre toate acestea dar şi despre impresiile voluntarilor implicați veţi afla citind noua ediţie.


În noul număr vă invit să pătrundeţi şi voi în casă amintirilor din copilărie, locul unde s-a născut şi a copilărit Ion Creangă. Despre copilărie şi Humulești puteți citi dor în noul număr.

Acestea sunt doar o mică parte din noutăţile pe care revista voastră preferată le-a pregătit în ediţie 59. Pe restul le veţi putea afla citind noul număr!

Şi în ediţia această toţi cititorii au la dispoziţie Loteria Cutezătorii, concursuri, mai multe rubrici interactive, dar şi suplimentul gratuit care îi va ajuta pe cei din clasa a VIII-a să treacă cu bine de evaluarea naţională, plus un poster pe măsură!

Citiţi şi suplimentul gratuit ,,Şcoala Altfel''

 


  Mega postere cu...

 

 

Participaţi activ pe facebook.com/Cutezatorii şi faceţi cunoscute în suplimentul revistei, „Şcoala altfel”, proiectele şcolare sau extraşcolare în care v-aţi implicat. Fiţi reporteri cutezători şi scrieţi echipei pe office@cutezatorii.ro. Puteţi să propuneţi spre publicare chiar şi poezii, fragmente de proză, imagini ale picturilor şi desene create sau recenzii de cărţi.

Până la următoare ediţie, vă aştept pe www.facebook.com/cutezatorii, unde vom putea ţine legătura şi îţi voi putea răspunde la toate întrebările legate de revista ta preferată.

Mihai Asofie.

Comentariile acestui articol:
revista am cumparat-o
nGpMRh zjohqbx
s3iLC1 gucouyd
4Qk7YQ jzfuhst
gaFDKH iqukemx
lNZnVx bvflcha
serios?in scoli?in chioscurile de presa!vreauMAXIM
FELICITARI !
Excelent acest numar. Rusine ministrului educatiei
Unde este partea cu pisica fantastica???
Drăguț număr !
Este cea mai tare revista!
da imi place revista am nr 52 primiti si un cadou
Detalii comanda online la sectiunea distributie.
Cum pot să comand nr. 51 ? Vă rog , este urgent
Cum as putea sa comand numarul 51?
Nume*:

E-mail:

Website:

Comentariu*: