Pentru a vizualiza fisierele .pdf aveti nevoie de Adobe Reader
Get Adobe Reader
Abonare Dezabonare

sigur.info-internet mai sigur pentru  copii

cutezatorii.ro Web analytics

66

Competiția pentru un loc gratuit în Tabăra Cutezătorii a început! Citeşte fiecare ediţie Cutezătorii, fii un colaborator activ. Înscrie-te în Concursul Revistei „Redescoperă România” şi intră în competiţia pentru un loc în TABĂRĂ!


Cu zâmbetul pe buze și cu multă nerăbdare ne îndreptăm către faimosul Castel Bran, locul unde legendele se împletesc cu realitatea. După un drum fără probleme am ajuns la obiectivul turistic pe care ne-am dorit să-l vizităm, curiozitatea noastră fiind una nerostită: „Oare îl vom întâlni sau nu pe Dracula?”. Răspunsul la aceasta întrebare îl veți afla citind noul număr.


În timpul anului școlar, joaca și jocurile reprezintă ultimul punct pe agenda zilnică a unui copil, din cauza numărului mare de activităţi, dar și a temelor care le solicită mult timp. În plus, fascinaţi de lumea virtuală și de nelipsitul calculator – sub orice formă ar fi el, telefon, laptop, tabletă – copiii preferă ca atunci când au puţin timp liber să îl dedice acestor instrumente. Desenele animate sau alte programe difuzate la televizor sunt alte posibilităţi de petrecere a timpului liber. Prin urmare, joaca devine tot o activitate statică, în acest timp copilul aflându-se în faţa unui ecran, pe un scaun, la birou, și nu în aer liber, așa cum ar fi util pentru sănătatea lui. 

Trupa One Direction este una dintre cele mai de succes boy banduri la nivel internațional. Cei patru băieți simpatici și talentați au devenit în doar câțiva ani de la lansare, idolii tinerei generații. Zvonul conform căruia faimoasa trupă ar face o pauză muzicală i-a alertat și întristat în același timp pe fanii din întreaga lume, făcându-i dintr-o dată pe cei patru tineri mult mai iubiți și mai apreciați decât înainte. Deocamdată, trupa are succes și se află la finalul unui tur mondial, înregistrând până acum vânzări record cu opt milioane de single-uri, opt milioane de albume şi un milion de DVD-uri.


Peştera Sfântului Grigorie Decapolitul, aflată în purtarea de grijă a maicilor de la Mănăstirea Bistriţa - judeţul Vâlcea, ocupă un loc particular între celelalte peşteri din ţara noastră. Numele acesteia nu vine de la locul de nevoinţă al sfântului, ci de la faptul că aici se adăposteau, în vreme de necaz, Sfintele sale Moaşte.


Stelele pe care le vedem pe cerul nopţii nu sunt veşnice. Ele se nasc, cresc, ajung la maturitate, când încălzesc şi luminează planetele pe care le au în grijă, şi în final explodează la sfârşitul vieţii. Din norii de praf şi gaz rezultaţi se pot naşte în viitor alte stele.

Mega postere cu...

Citiți suplimentul gratuit Școala Altfel

 

Acestea sunt doar o mică parte din noutăţile pe care revista voastră preferată le-a pregătit în această ediţie. Pe restul le veţi putea afla citind noul număr!

Participaţi activ pe facebook.com/Cutezatorii şi faceţi cunoscute în suplimentul revistei, „Şcoala altfel”, proiectele şcolare sau extraşcolare în care v-aţi implicat. Fiţi reporteri cutezători şi scrieţi echipei pe office@cutezatorii.ro. Puteţi să propuneţi spre publicare chiar şi poezii, fragmente de proză, imagini ale picturilor şi desene create sau recenzii de cărţi.

Până la următoare ediţie, vă aştept pe www.facebook.com/cutezatorii, unde vom putea ţine legătura şi îţi voi putea răspunde la toate întrebările legate de revista ta preferată.

Comentariile acestui articol:
Detalii comanda online la sectiunea distributie.
Cum pot comanda numarul 64????
Cum pot comanda numarul 64????
Cum pot comanda numarul 64????
o am
de abea astept numarul 62
In acest nr apare Covrigea Florentina Lavinia?
revista am cumparat-o
serios?in scoli?in chioscurile de presa!vreauMAXIM
FELICITARI !
Excelent acest numar. Rusine ministrului educatiei
Unde este partea cu pisica fantastica???
Drăguț număr !
Este cea mai tare revista!
da imi place revista am nr 52 primiti si un cadou
Detalii comanda online la sectiunea distributie.
Cum pot să comand nr. 51 ? Vă rog , este urgent
Cum as putea sa comand numarul 51?
Nume*:

E-mail:

Website:

Comentariu*: