Pentru a vizualiza fisierele .pdf aveti nevoie de Adobe Reader
Get Adobe Reader
Abonare Dezabonare

sigur.info-internet mai sigur pentru  copii

cutezatorii.ro Web analytics

  57

  • În rubrica Exploratori mici într-un ecosistem ACVATIC, Aly îşi ia rămas bun de la voi. Mă întristează puţin gândul că a venit momentul să ne luăm rămas bun. Dar ştiţi şi voi, orice început are şi un sfârşit! Îmi pare tare bine că ne-am cunoscut prin intermediul revistei Cutezătorii şi că, de-a lungul acestui an şcolar, ne-am întâlnit în fiecare lună pentru a vă prezenta prietenii mei din mediul acvatic. Acum, în ultimul episod, să dăm Cezarului ce este al Cezarului, lăsându-vă în compania unei uriaşe a Castelului Albastru. Este vorba de Balena cu cocoaşă.


  • Timpul trece, de asta suntem cu toţii siguri. Cum îl măsurăm, despre cele mai vechi ceasuri dar şi despre evoluţia technicii în domeniul măsurării timpului veţi putea citi  în rubrica Ştiinţă din noul număr.


  • Vara aceasta faceţi diferenţa, încercaţi schimbarea,  fiţi fericiţi! Ultima ediţie din acest an şcolar vine cu o o mulţime de noutăţi din muzică. Pharrell Williams, a ajuns cu melodia Happy pe locul 1 în Billboard Hot 100 şi… fericirea a devenit molipsitoare datorită lui în întreaga lume. Despre Williams dar şi despre noul singel  al artistei Sore, cu un videoclip pentru o poveste, citiţi în ediţia lunii mai.


  • În noua ediţie păşim pe Aeroportul talentului unde facem cunoştinţă cu Georgeta Ioana Iordache un suflet de artist.  Despre marea ei pasiune vioara şi paşii spre succes care au condus-o timp de 10 ani, numai spre premiul I la toate olimpiadele naţionale de interpretare instrumentală la care a participat veţi putea citi doar în noul număr.  Tot în noul număr mai facem o escală şi oprim pe un alt aeroport al talentului unde facem cunoştinţă cu Bogdan Bohuş şi pasiunea lui pentru muzică.

  • Iată-ne ajunşi şi la finalul itinerarului nostru grecesc. În ultimul episod veţi putea citi despre unul dintre cele mai vechi teatre din lume, care se află, bineînţeles, în Grecia. Tot în această ultimă ediţie veţi putea afla despre dansurile populare greceşti.


  • Pentru Asociația Greenitiative, săptămâna Şcoala altfel 2014 a însemnat un nou prilej de a fi prezenți în mijlocul elevilor și profesorilor interesați de activități în natură, de aprofundarea unor subiecte care țin de mediu și dezvoltare durabilă, de lucru în echipă și leadership despre toate acestea puteţi citi doar în noul număr.

Participaţi activ pe facebook.com/Cutezatorii şi faceţi cunoscute în suplimentul revistei, „Şcoala altfel”, proiectele şcolare sau extraşcolare în care v-aţi implicat. Fiţi reporteri cutezători şi scrieţi echipei pe office@cutezatorii.ro. Puteţi să propuneţi spre publicare chiar şi poezii, fragmente de proză, imagini ale picturilor şi desene create sau recenzii de cărţi. 

Citiţi şi suplimentul gratuit ,,Şcoala Altfel''


  Mega postere cu...