Pentru a vizualiza fisierele .pdf aveti nevoie de Adobe Reader
Get Adobe Reader
Abonare Dezabonare

 

 

Pentru a putea vizualiza articolele complete, click pe imaginea/titlul pe care il doriți

Suntem în anul 50 î.Hr., când Galia se află sub ocupația Imperiului Roman. Toată? Nu! Într-un mic sat, bravii Gali rezistă și se opun din răsputeri invadatorilor.

 


Citiți mai departe AICI.

   

Hobbitul: Bătălia celor cinci oștiri

Bilbo, Thorin și gnomii au reușit să-l stârnească pe Smaug din bârlogul său din Erebor, dar vor reuși ei să-l învingă pe dragon o dată pentru totdeauna?


Citiți mai departe AICI.

   

Jocurile foamei: Revolta

Katniss se recuperează după extenuantele Jocuri ale Foamei, întrebându-se încontinuu dacă a avut vreun rost surprinzătorul complot împotriva Capitoliului ce a salvat-o de la o moarte sigură.

 

 

Citiți mai departe AICI.

   

 

Darul lui Jonas

Acțiunea are loc într-o societate distopică și ternă a viitorului, în care oamenii au fost lăsați fără nici un fel de amintiri, astfel încât aceștia nu mai manifestă nici un fel de sentiment sau emoție...

 


Citiți mai departe AICI.

   

Maleficent


Frumoasa și tânăra Maleficent trăiește o viață idilică în pașnicul ei regat acoperit de păduri, visând că va deveni o puternică zână făcătoare de bine.


Citiți mai departe AICI.

   

Rio 2

Blu, Jewel și cei trei copilași ai lor trăiesc, domesticiți, viața perfectă în orașul magic Rio de Janeiro. Jewel decide, însă, că e timpul ca cei trei copii să învețe să trăiască sălbatic...

 

 

Citiți mai departe AICI.