Pentru a vizualiza fisierele .pdf aveti nevoie de Adobe Reader
Get Adobe Reader
Abonare Dezabonare

 

 

Recomandările Lunii Ianuarie la Disney Channel

ANNEDROIZI SEZONUL 2

Începe un nou sezon cu provocări și invenții cu Anne și cei trei prieteni androizi creați de ea.

Annedroizi este povestea unei mici savante geniale pe nume Anne, a prietenilor ei, Nick și Shania, și a androizilor Hand, Eyes și Pal care se îmbarcă împreună în cel mai important experiment dintre toate: copilăria.

In noile episoade o puteți urmări pe Anne căreia îi place să forțeze limitele posibilului științific și să-și murdărească mâinile făcând lucruri, dezasamblând obiecte pentru a vedea cum funcționează și amestecând piese pentru a vedea ce se întâmplă.

Nu uitați să urmăriți episoade din sezonul 2 al serialului Annedroizi din 11 ianuarie de luni pănă vineri de la 15:45.

CIUDĂÅ¢ENI - NOI EPISOADE DIN SEZONUL 2

Fiți alături de cei doi gemeni care explorează noi mistere alături de unchiul Stan, Saas și Wendy pe măsură ce vara se apropie de final.

Serialul de comendie prezintă experiențele a doi gemeni: aventurierul înnăscut, Dipper și optimista plina de energie, Mabel, în timp ce se luptă cu misterele iminente care pândesc în noul lor oraș, Ciudățeni. Când cei doi frați gemeni descoperă un jurnal secret, ei încep să observe particularitățile orașului și, aflându-se amândoi într-o situație fără scăpare în micuțul orășel izolat, își dau repede seama că au nevoie unul de celălalt pentru a investiga secretele locale.

Se difuzează în fiecare sâmbătă de la 10:00 din 23 ianuarie.

PREMIERE DE WEEKEND LA DISNEY CHANNEL

Noi episoade din Cățelul Blogger și Liv& Maddie se difuzează în fiecare duminică începand din 10 ianuarie, la ora 9:30, în cadrul “Premierelor de weekend”.

Serialul Catelul Blogger este o comedie de familie ce îi prezintă pe frați vitregi Tyler, Avery și Chloe si pe părinții lor, Bennett și Ellen, pe măsură ce învață să trăiască împreună ca o familie.

Când frații prin alianța, Tyler și Avery, nu se înteleg bine, Tata adopta un câine în speranța că aceștia se vor împăca. Totuși, cainele nou, Stan, are un mare secret pe care ei trebuie să-l păstreze: acesta poate vorbi! Totuși, ceea ce nu stiu nici Tyler și nici Avery este ca Stan are, de asemenea, propriul blog - în care prezintă viața noii lui familii din punctul de vedere al unui câine. Stan devine liantul care unește întreaga familie pe măsură ce membrii săi încearcă să facă față la tot soiul de situații, acasă sau la școală.

Serialul de comedie Liv& Maddie prezintă experiențele celor două tinere, Liv, o starletă a Hollywood-ului care tocmai s-a întors acasă în Wisconsin, și Maddie, o vedetă locală în baschet, precum și provocările aduse de viața de liceu, frații răutăcioși și diferențele dintre ele.

Noi episoade în fiecare duminică de la 9:30 începând din 10 ianuarie

Disney Junior

MICUȚA CARTE A JUNGLEI

În adâncul junglei, Baloo, Louie, Shere Khan, Bagheera și restul găștii te așteaptă să descoperi un nou serial animat ce prezintă modul cum reușesc micuțele animale să facă față vieții în sălbăticie și să ramănă buni prieteni.

Premiera are loc pe 18 ianuarie la 16:25.

ÎNVĂȚĂM ȘI NE JUCĂM LA DISNEY JUNIOR

Un nou bloc de programe se lansează la Disney Junior și îi readuce în prim plan pe Manny Iscusitul, Agentul Special Oso și Motoanimaluțele din Junglă. Ei se alătură lui Mickey Mouse și lui Sheriff Callie în fiecare zi din 4 ianuarie la 11:15 pentru un program amuzant în cadrul căruia cei mici pot învăța numerele, alfabetul și multe altele.  De asemenea, o nouă surpriză se anunță la inceput de an: noi episoade din serialul Stupul.

Publicat 2016-01-07, 09:45