Pentru a vizualiza fisierele .pdf aveti nevoie de Adobe Reader
Get Adobe Reader
Abonare Dezabonare

 

 

Descendenții 2

Partea a doua a filmului de senzație la nivel global realizat de Disney Channel, a primit undă verde

 

Povestea de ficțiune care ni-i prezintă pe fiii și fiicele adolescenți ai celor mai renumiți răufăcători Disney va continua în Descendenții 2, un Film Original Disney Channel a cărui producție este programată să înceapă în această vară, la timp pentru lansarea premierei în 2017, conform anunțului făcut de Gary Marsh, președinte și chief creative officer, Disney Channels Worldwide.

Marsh a declarat: Tocmai când credeați că finalul fericit până la adânci bătrâneți a ajuns pe tărâmul Auradon, Descendenții 2 întoarce o nouă pagină pentru a dezvălui noi mistere și surprize.

Este vorba despre mult așteptata parte a doua a producției Descendenții, care a ocupat prima poziție în topul filmelor distribuite prin televiziune prin cablu în 2015 și a cincea poziție în topul filmelor originale transmise prin televiziune prin cablu în SUA, la categoria telespectatori totali. De asemenea, filmul a obținut prima poziție în topul Disney Channel Original Movie la categoria copii în Franța, Olanda, Belgia (sud), Portugalia, Africa de Sud și Spania. În Italia, a obținut aceeași poziție în topul filmelor Disney Channel Original Movie la categoria fete.

Regizorul Kenny Ortega, câștigător al mai multor premii Emmy, (Descendenții, seria Liceul Muzical, The Rocky Horror Picture Show 2016) se va întoarce în rolul de regizor, producător executiv și coregraf.

Interesul arătat de consumatori rămâne puternic în ceea ce privește noile povești „Descendenții” având în vedere că a doua carte publicată de Disney Publishing Return to the Isle of the Lost și scrisă de Melissa de la Cruz a intrat săptămâna trecută, prima săptămână de la lansare, în topul New York Times Best Sellers List (la categoria cărți pentru copii de clasă mijlocie – middle grade hardcover) pe poziția a doua, în vreme ce primul volum, The Isle of the Lost a ocupat prima poziție timp de 14 săptămâni, reintrând pe lista de romane best seller pentru a 37-a săptămână.

Dove Cameron (Liv și Maddie), Cameron Boyce (Gamer s Guide to Pretty Much Everything, Jessie), Booboo Stewart (X-Men Days of Future Past), Sofia Carson (Adventures in Babysitting) și Mitchell Hope își vor relua rolurile de protagoniști ca Mal, Carlos, Jay, Evie și, respectiv King Ben. China Anne McClain (Bobocii Isteți) se va alătura echipei de distribuție în rolul Umei, fiica Ursulei din Mica Sirenă. Echipa de distribuție completă va fi anunțată în curând, pentru a cuprinde câteva personaje noi în plus, inclusiv discipolii răufăcătorilor Căpitanul Hook și Gaston.

Scenaristele Sara Parriott și Josann McGibbon apreciate pentru reușitele lor (The Starter Wife, Runaway Bride) și care au câștigat premiul Writers Guild în 2016 pentru filmul Descendenții, s-au întors pentru a compune scenariul Descendenții 2 și își vor asuma rolul de producător executiv alături de Wendy Japhet (Descendenții, An Education, The Italian Job).

Publicat 2016-06-15, 11:28