Pentru a vizualiza fisierele .pdf aveti nevoie de Adobe Reader
Get Adobe Reader
Abonare Dezabonare

 

 

Pentru a putea vizualiza articolele complete, click pe imaginea/titlul pe care il doriți

Smiley

După 5 albume de succes cu SIMPLU, trei albume ca artist solo, importante premii muzicale, apariții în filme și numeroase turnee naționale, Smiley este cu siguranță cel mai apreciat pop star din România.


Citiți mai departe AICI.

   

Elena Gheorghe

 

Elena Gheorghe, una dintre cele mai iubite cântărețe din România, a avut o ascensiune rapidă în industria muzicală. Cu o istorie pe piața muzicală românească de mai bine de un deceniu, Elena este percepută că una dintre cele mai bune voci la ora actuală.

Citiți mai departe AICI.

   

ADDA

 

ADDA, pe numele său real Ada Alexandra Moldovan, s-a născut în 1992, în zodia Pești. La vârsta de 15 ani a reușit să strângă milioane de vizualizări cu o piesă compusă de ea.

Citiți mai departe AICI.

   

Nico

 

Este cu siguranță una dintre cele mai bune voci ale României. Întotdeauna și-a dorit să cânte și a știut că menirea ei este aceea de a dărui.

 

Citiți mai departe AICI.

   

Laurențiu Duță

Laurențiu Duță, cunoscut cântăreț și compozitor român, este considerat unul dintre pionierii muzicii dance din România, sub toate formele până în ziua de azi.


Citiți mai departe AICI.

   

Trupa Voltaj

 

Trupa Voltaj este înființată în anul 1982, odată cu lansarea primului single “Nori de Hârtie”, single ce a constituit capul de afiș al primului concert susținut la Casa de Cultură „Mihai Eminescu” din București.

 

Citiți mai departe AICI.

   
Delia

Delia Matache (7 februarie 1982), cunoscută sub numele de scena Delia, este o artistă completă din toate punctele de vedere.

A urmat Liceul de Muzică „Dinu Lipatti”, iar apoi cursurile Conservatorului de Muzică din București. Ca specializare și-a ales pianul, iar, în paralel, a studiat flautul, timp de cinci ani.

Citiți mai departe AICI.