Pentru a vizualiza fisierele .pdf aveti nevoie de Adobe Reader
Get Adobe Reader
Abonare Dezabonare

 

 

Nicole Cherry interpretează coloana sonoră din noul serial animat, Miraculos: Buburuza și Motan Noir, la Disney Channel România

Tânăra cântăreață Nicole Cherry interpretează piesa de pe coloana sonoră a noului serial Miraculos: Buburuza și Motan Noir, care va avea premiera la Disney Channel România. Videoclipul piesei va fi difuzat începând cu 10 februarie la Disney Channel și va putea fi vizionat și pe canalul de Youtube Disney Romania (https://youtu.be/hWqzT83NRDc).

Noul serial animat, Miraculos: Buburuza și Motan Noir debutează pe 22 februarie, la 17:10, la Disney Channel, noi episoade urmând să fie difuzate în fiecare zi a săptămânii la aceeași oră.

Miraculos: Buburuza și Motan Noir prezintă povestea lui Marinette și a lui Adrien, doi puști aflați în primii ani de liceu, a căror misiune este de a salva Parisul de akumas, creaturi diabolice care transformă oamenii obișnuiți în personaje malefice! Cu ajutorul creaturilor lor magice, kwami, cei doi adolescenți se transformă în Buburuza și Motanul Noir, doi super eroi care luptă împotriva răului și care au parte de aventuri senzaționale pe străzile și acoperișurile din Paris. Nici unul dintre cei doi nu știe adevărata identitate secretă a celuilalt.  Marinette nu știe că aliatul său, Motan Noir este de fapt Adrien, un baiat pe care îl iubește în secret. Pe de altă parte, Adrien o tratează pe Marinette ca pe o amică.

“Imi place foarte mult de Marinette, am simțit că avem multe în comun de când i-am aflat povestea. Este foarte timida în viața de zi cu zi și în special când este față în față cu Noir. Dar când se transformă în Buburuza, devine foarte puternică și încrezătoare, la fel ca mine când sunt pe scenă, în timpul concertelor.” a afirmat Nicole.

Miraculos: Buburuza și Motan Noir este un serial japonez-francez-coreean produs și animat de Zagtoon and Method Animation, în colaborare cu Teio Animation, SAMG Animation și SK Broadband.