Pentru a vizualiza fisierele .pdf aveti nevoie de Adobe Reader
Get Adobe Reader
Abonare Dezabonare

 

 

Cutezătorii este denumirea unei publicații pentru copii, un nume ce spune o poveste pentru fiecare și mai ales un nume care se asociază imediat, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari, cu vârsta copilăriei.

S-ar zice că nimic nu-i nou sub soare. Cutezătorii a fost și pe vremea copiilor de ieri, astăzi părinți, și continuă „să copilărească” și pentru cei care azi își trăiesc copilăria...


Multe lucruri s-au schimbat de atunci, de când actualii părinți, chair și bunici au fost și ei copii, dar multe au rămas la fel: bucuria jocului, spontaneitatea, curiozitatea și dorința de explorare nu și-au epuizat resursele pentru copiii de acum.


Încercând să se adapteze prezentului, dar neirosind nimic din nostalgia vremurilor în care jocul dicta regula, echipa redacțională îi introduce pe copii și tineri și pe toți cei care se simt bine într-o lume a informației, în lectura unor subiecte variate, pe teme de actualitate culturală sau valoroase oricând, pentru orice generație. Conceptul grafic este și el în acord cu cerintețe unei formule cutezătoare și susține vizual conținutul.

 Proiectele revistei...

                   

  

              
    Concursul Național Eco Fun                              

     Super Loteria                   

         Tabăra Cutezătorii                                

Revista Cutezătorii are ca parteneri în proiectele sale educaționale MEC, firme de profil, asociații și organizații non-guvernamentale, parteneri media care, împreună, contribuie la crearea unui climat mai civilizat și mai sănătos pentru copiii de azi și de mâine.

Publicația copilăriei este prezentă în rețeaua școlară, la nivel național. Lunar, cititorii revistei (8-15 ani și nu numai) își regăsesc subiectele preferate și le descoperă cu ajutorul îndrumătorilor.  

___________________________________________________________

          "Cutezătorii" este produs de Editura Explorator Ploiesti, și este marcă înregistrată la OSIM M 2006 10 207,  cu nr. ISSN 1842-4872 la Biblioteca Naționala a României.

Redactor șef:                    

Laurenția Stănescu

Secretar de redacție:

Mihai Asofie

Redactori:
Monica Popa - Muzică, film
Mariana Osman, Veronica Moraru - Știință
Constanța Comănici - Stil de viață/Lumea în care trăim
Mihai Asofie - Intinerar/Pagin de top
Marina Rotaru - Istorie
Cristina Beatrice Preda- Atelierul de creație
Daniel Dumitrascu-Mouseul de bibliotecă

DTP:

Sultana Vizireanu, Marilena Adet, Cîlțaru Maria-Magdalena

BD:

Puiu Manu, Serban Andreescu

Redactor/administrator cutezatorii.ro/facebook      

Mihai Asofie

Colaboratori cutezatorii.ro

Monica Popa

http://www.crepuscul.ro/ | http://www.raidonline.ro/ | http://www.luminita.cutezatorii.ro/