Pagina de start a forumului Forumul cutezatorilor Forumul cutezatorilor
Invingătorii citesc cutezătorii !

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Retele de socializare?
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forumul cutezatorilor -> Generalitati
Subiectul anterior :: Subiectul următor  

Alege "Social Networking"-ul preferat
Twitter
0%
 0%  [ 0 ]
Hi5
75%
 75%  [ 9 ]
Facebook
25%
 25%  [ 3 ]
Voturi totale : 12

Autor Mesaj
Mario
Administrator

Data înscrierii: 11/Apr/2008
Locație: Romania - Prahova

MesajTrimis: Joi, 14 Ian 2010 2:46 am    Titlul subiectului: Retele de socializare? Răspunde cu citat (quote)

Ia sa vedem cam ce retele de socializare preferati...
Chiar daca folositi mai mult de una, v-as ruga sa comentati doar despre "cea mai cea mai".

Cu argumente, cu avantaje si dezavantaje...etc
Cutezator

Data înscrierii: 16/Iul/2009
Locație: Calarasi

MesajTrimis: Joi, 14 Ian 2010 9:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai...eu una Hi5, are niste teme faine, ca avantaj, poate faptul ca este mai usor de gasit profilul hi5 al cuiva decat p facebook. E si ceva funny la mijloacele de comunicare de pe profil...comentarii la foto si profil, mesaje etc. Insa nu imi place faptul ca odata ce ai dat add unei persoane, in lista de prieteni, primesti propuneri de prieteni...care sunt defapt prietenii acelei persoane, iar asta nu imi place...
Mario
Administrator

Data înscrierii: 11/Apr/2008
Locație: Romania - Prahova

MesajTrimis: Joi, 14 Ian 2010 10:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da, un paradox ce nu mi-l explic...

De exemplu in Italia, majoritatea amicilor folosesc MSN Messenger pentru comunicare si Facebook pentru socializare. In Romania este exact invers: Yahoo Messenger si Hi5.

Probabil din acest motiv e greu sa ne gasim amicii pe Facebook, din moment ce in Romania mult mai poular este Hi5, pe care personal nu il agreez...
Cutezator

MesajTrimis: Joi, 14 Ian 2010 10:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mda...depinde si de preferinte...de cum considera fiecare ca ii este mai comod...
iulia stoica
Cutezator

MesajTrimis: Joi, 14 Ian 2010 10:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Intr-adevar, pe hi5 este cam multa incurcatura cu atatea persoane si prieteni etc... Dar referindu-ma strict la retea, nu la ce se intampla la propriu pe acolo;)), Hi5-ul e ok...
Iulian
Cutezator

Data înscrierii: 18/Mai/2009
Locație: Galati

MesajTrimis: Sâm, 06 Feb 2010 11:27 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mario a scris:

Probabil din acest motiv e greu sa ne gasim amicii pe Facebook, din moment ce in Romania mult mai poular este Hi5, pe care personal nu il agreez...

Ce ar fii sa dezvolti putin? De ce nu iti place?
iulia stoica
Cutezator

MesajTrimis: Sâm, 06 Feb 2010 11:52 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mda...hi 5-ul e ok... Cat despre facebook...e mai complicat. De ce nu iti place Hi 5?
aGATHA gEORGESCU
Cutezator

Data înscrierii: 04/Ian/2010
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun, 12 Apr 2010 8:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu de exemplu folosesc si hi5 si facebook dar dintre cele doua daca ar trebui sa aleg unul as alege facebook-ul pt ca poti gasi oameni mult mai inteligenti decat pe hi5 (totusi exista exceptii, multe exceptii pe amandoua site-urile)
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Alex T.

Data înscrierii: 27/Mar/2010
Locație: Oradea

MesajTrimis: Mar, 13 Apr 2010 7:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Facebook, imi place tema pe care o are, simpla, usor de folosit, plus ca are niste jocuri dragute.[/u]
iulia stoica
Cutezator

MesajTrimis: Sâm, 17 Apr 2010 4:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nice facebook
Mihay

Data înscrierii: 19/Feb/2010
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Mie, 21 Iul 2010 1:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu unul folosesc Hi5 ca rețea de socializare. Dar de la un timp m-am mutat pe facebook. (din motive pe care toată lumea pun pariu că le cunoaște).
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
ShobbyK
Administrator

Data înscrierii: 28/Dec/2007

MesajTrimis: Mar, 03 Aug 2010 11:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Motivele fiind? Farmville?:D

Intradevar deja au castigat teren Facebook-ul. Eu m-am lasat de retelele de socializare, nu vad in ele nimic mai mult decat o piedica de a iesi in oras la un suc.

Esti mai legat de calculator decat de o gura proaspata de aer:D. Se intampla sa te tina pe scaun sa nu lase sa te ridici...

Prefer sa discut pe un forum. Unde se dezbat subiecte dragute chiar interesante decat sa stau sa imi pierd timpul pe profilele altora.

Multumesc
Mihay

Data înscrierii: 19/Feb/2010

MesajTrimis: Sâm, 07 Aug 2010 11:58 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu intru foarte rar pe messenger. și din ce în ce mai rar pe rețele de socializare, forumuri și în general pe Internet.

Mai mult stau afară, ori cu bicicleta, ori cu amicii, decât să port discuții prin fire și cabluri ajutat de emoticoane.

Folosesc aceste rețele pentru a vedea pe unde a mai fost o persoană sau ce mai are de împărtășit și aici mă refer strict la ce a mai scris, ce fotografii a mai făcut.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
Elena Andriol
Invatacel

Data înscrierii: 23/Iun/2010
Locație: Tulcea

MesajTrimis: Sâm, 07 Aug 2010 9:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mihay a scris:
Eu intru foarte rar pe messenger. și din ce în ce mai rar pe rețele de socializare, forumuri și în general pe Internet.

Mai mult stau afară, ori cu bicicleta, ori cu amicii, decât să port discuții prin fire și cabluri ajutat de emoticoane.

Folosesc aceste rețele pentru a vedea pe unde a mai fost o persoană sau ce mai are de împărtășit și aici mă refer strict la ce a mai scris, ce fotografii a mai făcut.

Asta-mi place mie la Mihai! Mai rar oameni ca el ... Laugh
Elena Andriol
Invatacel

Data înscrierii: 23/Iun/2010
Locație: Tulcea

MesajTrimis: Sâm, 07 Aug 2010 9:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Imi place si despre Marian :))
Care crede la fel Cool
Eu reusesc sa ma impart :-??
Adica stau si pe Twitter si pe Facebook si pe Hi5.
Si am si cateva bloguri, si id de mess, si MSN si de toate Mellow
Zau ca m-am bagat in toate, dar niciodata nu refuz o iesire la un suc BigGrin
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forumul cutezatorilor -> Generalitati Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum