| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Alege "Social Networking"-ul preferat |
| Twitter |
|
0% |
[ 0 ] |
| Hi5 |
|
75% |
[ 9 ] |
| Facebook |
|
25% |
[ 3 ] |
|
| Voturi totale : 12 |
|
| Autor |
Mesaj |
Mario Administrator
Data înscrierii: 11/Apr/2008 Mesaje: 189 Locație: Romania - Prahova
|
Trimis: Joi, 14 Ian 2010 2:46 am Titlul subiectului: Retele de socializare? |
|
|
Ia sa vedem cam ce retele de socializare preferati...
Chiar daca folositi mai mult de una, v-as ruga sa comentati doar despre "cea mai cea mai".
Cu argumente, cu avantaje si dezavantaje...etc _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
iulia stoica Cutezator
Data înscrierii: 16/Iul/2009 Mesaje: 461 Locație: Calarasi
|
Trimis: Joi, 14 Ian 2010 9:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai...eu una Hi5, are niste teme faine, ca avantaj, poate faptul ca este mai usor de gasit profilul hi5 al cuiva decat p facebook. E si ceva funny la mijloacele de comunicare de pe profil...comentarii la foto si profil, mesaje etc. Insa nu imi place faptul ca odata ce ai dat add unei persoane, in lista de prieteni, primesti propuneri de prieteni...care sunt defapt prietenii acelei persoane, iar asta nu imi place... _________________
...maine poate fi mai rau |
|
| Sus |
|
 |
Mario Administrator
Data înscrierii: 11/Apr/2008 Mesaje: 189 Locație: Romania - Prahova
|
Trimis: Joi, 14 Ian 2010 10:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da, un paradox ce nu mi-l explic...
De exemplu in Italia, majoritatea amicilor folosesc MSN Messenger pentru comunicare si Facebook pentru socializare. In Romania este exact invers: Yahoo Messenger si Hi5.
Probabil din acest motiv e greu sa ne gasim amicii pe Facebook, din moment ce in Romania mult mai poular este Hi5, pe care personal nu il agreez... _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
iulia stoica Cutezator
|
Trimis: Joi, 14 Ian 2010 10:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
mda...depinde si de preferinte...de cum considera fiecare ca ii este mai comod... _________________
|
| Sus |
|
 |
iulia stoica Cutezator
|
Trimis: Joi, 14 Ian 2010 10:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
Intr-adevar, pe hi5 este cam multa incurcatura cu atatea persoane si prieteni etc... Dar referindu-ma strict la retea, nu la ce se intampla la propriu pe acolo;)), Hi5-ul e ok... _________________
|
| Sus |
|
 |
Iulian Cutezator
Data înscrierii: 18/Mai/2009 Mesaje: 237 Locație: Galati
|
Trimis: Sâm, 06 Feb 2010 11:27 am Titlul subiectului: |
|
|
| Mario a scris: |
Probabil din acest motiv e greu sa ne gasim amicii pe Facebook, din moment ce in Romania mult mai poular este Hi5, pe care personal nu il agreez... |
Ce ar fii sa dezvolti putin? De ce nu iti place? _________________ Because I am sick of you! |
|
| Sus |
|
 |
iulia stoica Cutezator
|
Trimis: Sâm, 06 Feb 2010 11:52 am Titlul subiectului: |
|
|
Mda...hi 5-ul e ok... Cat despre facebook...e mai complicat. De ce nu iti place Hi 5? _________________
|
| Sus |
|
 |
aGATHA gEORGESCU Cutezator
Data înscrierii: 04/Ian/2010 Mesaje: 192 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun, 12 Apr 2010 8:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
| eu de exemplu folosesc si hi5 si facebook dar dintre cele doua daca ar trebui sa aleg unul as alege facebook-ul pt ca poti gasi oameni mult mai inteligenti decat pe hi5 (totusi exista exceptii, multe exceptii pe amandoua site-urile) |
|
| Sus |
|
 |
Alex T.
Data înscrierii: 27/Mar/2010 Mesaje: 7 Locație: Oradea
|
Trimis: Mar, 13 Apr 2010 7:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
Facebook, imi place tema pe care o are, simpla, usor de folosit, plus ca are niste jocuri dragute.[/u] _________________ Scripting... |
|
| Sus |
|
 |
iulia stoica Cutezator
|
Trimis: Sâm, 17 Apr 2010 4:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nice facebook _________________
|
| Sus |
|
 |
Mihay

Data înscrierii: 19/Feb/2010 Mesaje: 10 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Mie, 21 Iul 2010 1:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Eu unul folosesc Hi5 ca rețea de socializare. Dar de la un timp m-am mutat pe facebook. (din motive pe care toată lumea pun pariu că le cunoaște). |
|
| Sus |
|
 |
ShobbyK Administrator

Data înscrierii: 28/Dec/2007 Mesaje: 143 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Mar, 03 Aug 2010 11:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
Motivele fiind? Farmville?:D
Intradevar deja au castigat teren Facebook-ul. Eu m-am lasat de retelele de socializare, nu vad in ele nimic mai mult decat o piedica de a iesi in oras la un suc.
Esti mai legat de calculator decat de o gura proaspata de aer:D. Se intampla sa te tina pe scaun sa nu lase sa te ridici...
Prefer sa discut pe un forum. Unde se dezbat subiecte dragute chiar interesante decat sa stau sa imi pierd timpul pe profilele altora.
Multumesc _________________ Te rog sa citesti Regulamentul Forumului!
 |
|
| Sus |
|
 |
Mihay

Data înscrierii: 19/Feb/2010 Mesaje: 10 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Sâm, 07 Aug 2010 11:58 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu intru foarte rar pe messenger. și din ce în ce mai rar pe rețele de socializare, forumuri și în general pe Internet.
Mai mult stau afară, ori cu bicicleta, ori cu amicii, decât să port discuții prin fire și cabluri ajutat de emoticoane.
Folosesc aceste rețele pentru a vedea pe unde a mai fost o persoană sau ce mai are de împărtășit și aici mă refer strict la ce a mai scris, ce fotografii a mai făcut. |
|
| Sus |
|
 |
Elena Andriol Invatacel

Data înscrierii: 23/Iun/2010 Mesaje: 50 Locație: Tulcea
|
Trimis: Sâm, 07 Aug 2010 9:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Mihay a scris: | Eu intru foarte rar pe messenger. și din ce în ce mai rar pe rețele de socializare, forumuri și în general pe Internet.
Mai mult stau afară, ori cu bicicleta, ori cu amicii, decât să port discuții prin fire și cabluri ajutat de emoticoane.
Folosesc aceste rețele pentru a vedea pe unde a mai fost o persoană sau ce mai are de împărtășit și aici mă refer strict la ce a mai scris, ce fotografii a mai făcut. |
Asta-mi place mie la Mihai! Mai rar oameni ca el ...  _________________ _________________________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Elena Andriol Invatacel

Data înscrierii: 23/Iun/2010 Mesaje: 50 Locație: Tulcea
|
Trimis: Sâm, 07 Aug 2010 9:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
Imi place si despre Marian :))
Care crede la fel
Eu reusesc sa ma impart :-??
Adica stau si pe Twitter si pe Facebook si pe Hi5.
Si am si cateva bloguri, si id de mess, si MSN si de toate
Zau ca m-am bagat in toate, dar niciodata nu refuz o iesire la un suc  _________________ _________________________________
 |
|
| Sus |
|
 |
|