Pagina de start a forumului Forumul cutezatorilor Forumul cutezatorilor
Invingătorii citesc cutezătorii !

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Iti reprezinti scoala prin rezultatele si actiunile tale?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forumul cutezatorilor -> Scoala care te reprezinta
Subiectul anterior :: Subiectul următor  

Iti reprezinti scoala prin rezultatele si actiunile tale?
Da
100%
 100%  [ 2 ]
Nu
0%
 0%  [ 0 ]
Nu mi se ofera ocazia
0%
 0%  [ 0 ]
Voturi totale : 2

Autor Mesaj
Asofie Mihai

Data înscrierii: 21/Iul/2009
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Mie, 22 Iul 2009 11:02 pm    Titlul subiectului: Iti reprezinti scoala prin rezultatele si actiunile tale? Răspunde cu citat (quote)

Ce activitati extracuriculare ai dori sa faci in scoala ta ! Cum ti-ai dori sa fie scoala in care iti petreci cele mai multe ore din zi, din an...?
Spune-mi opinia ta! :wink: :roll:
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
iulia stoica
Cutezator

Data înscrierii: 16/Iul/2009
Locație: Calarasi

MesajTrimis: Mar, 28 Iul 2009 11:46 am    Titlul subiectului: Scolile din romania Răspunde cu citat (quote)

Buna, Mihai...Ma bucur ca intrebi...Sunt multe aspecte care trebuiesc discutate pe aceasta tema...
iulia stoica
Cutezator

MesajTrimis: Mie, 29 Iul 2009 11:29 am    Titlul subiectului: scolile din Romania Răspunde cu citat (quote)

Nu stiu daca s-a inventat scoala perfecta, dar sunt de parere ca multe scoli din Romania au nevoie de cateva mici schimbari... Mai e si sistemul de invatamant...care sa recunoastem ca e jalnic... Nu sunt o persoana materialista, dar in multe scoli din tara nu sunt conditii bune de invatare... Fiecare scoala ar trebui sa aiba un Centru de Documentare si Informare, sau cel putin o biblioteca, o sala de informatica si acces la internet... Sunt multe aspecte pe care le vom discuta pe larg...Sunt atat de multe, incat nici nu stiu cu ce sa incep...Dar parerea ta, ca elev( student)...care e?
DDENISA
Cutezator

Data înscrierii: 30/Iun/2007
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Dum, 09 Aug 2009 11:25 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da, ai dreptate. Sistemul de invatamant e cum e, mai sunt si profesorii care difera de la o scoala la alta si de la o materie la alta.

Nu toate scolile au elevi care sa faca activitati impreuna cu profesorii, in scoala sau pur si simplu in natura. Si asta ar conta mult pentru elevi. Daca te-ai duce intr-o scoala din alta tara, sigur vei vedea altceva, alt mod de predare, de invatare...

Si, vorba ta, sunt multe aspecte de discutat.
iulia stoica
Cutezator

MesajTrimis: Dum, 09 Aug 2009 4:11 pm    Titlul subiectului: Mda... Răspunde cu citat (quote)

In pls, profesorii devin din ce in ce mai nepasatori. Adica devine doar un job, nu mai profeseaza cu pasiune, nu se mai implica, intervine rutina si elevii au de pierdut. Poate ca de-aceea nu mai avem asa de multi "promovati", ci din ce in ce mai multi repetenti. Daca vad ca nici profesorii nu se ocupa de ei, renunta...
iulia stoica
Cutezator

MesajTrimis: Joi, 14 Ian 2010 9:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

[b]Comentariu sters de Admin.

Atentie Iulia!!![/b][color=red][/color]
iulia stoica
Cutezator

MesajTrimis: Dum, 17 Ian 2010 5:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ups... Dar asa este...trebuia sa se vorbeasca...:D:D:D:D:D:D:D:D:D Ma scuzati:D:D:D:D
iulia stoica
Cutezator

MesajTrimis: Dum, 17 Ian 2010 5:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mihai, tu nu mai spui nimic?
aGATHA gEORGESCU
Cutezator

Data înscrierii: 04/Ian/2010
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun, 15 Feb 2010 11:41 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu m-am transferat de curand(ma rog,acum o jumatate de an) si am fost dezamagita ca profesori m-au tratat ca si cum am venit de la scoala de corectie deoarece intotdeauna a fost o oarecare concurenta intre scoala de unde am venit eu si scoala in care m-am transferat,dar una in care in fiecare scoala se povesteu grozavii despre cealalta(parca profesori ar fi niste copii din clasele primare).Asta m-a deranjat cam mult, ma ales ca multe lucruri rele erau puse pe seama mea fara motiv Angry

Dar trebuie sa vad si partea buna BigGrin (exista si ea desi mult timp m-am indoit de asta).Asta m-a ajutat sa invat mai bine,sa ma ambitionez mai mult, BigGrin am avut mai multa grija la cum m-am purtat si cum am vorbit(si asta a fost un lucru bun macar).

Cat despre partea cu promovabilitatea... Glare La noi in clasa se dau tot timpul note indeajuns de mari incat mare parte dintre copii sa promoveze pt a pastra "nivelul clasei",asa incat pt a lua o mentiune trbuie sa ai o medie trecuta de 9,60(asta pt ultima mentiune).Dar din asta sa nu se inteleaga ca pe profesori ii intereseaza prea mult... Se intereseaza foarte putin spre deloc.

Cat despre dotari...hmm...O ducem binisor, ce sa zic?!...Cam tot ce trebuie(daca nu iei in seama felul in care bibliotecara te trateaza,plus ca uita sa scrie ca i s-au dat carti si te pune sa le cumperi,imbogatind astfel biblioteca cu cate un volum doua).
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
iulia stoica
Cutezator

MesajTrimis: Lun, 15 Feb 2010 8:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

OhMyGod Asta nu mi se pare corect. Ai spus-o intr-un mod comic, dar pare ceva destul de serios. Faptul ca intre scoala de la care ai venit si scoala la care te-ai transferat, exista o oarecare concurenta, asta nu inseamna ca profesorii trebuie sa te trateze asa doar pentru ca ai venit de acolo. Ai incercat sa vorbesti cu un profesor de care esti mai apropiata, cu care te intelegi mai bine? Sau sa vorbesti cu mama ta si sa ii explici ce se intampla...ca sa vina la scoala sa vorbeasca cu profesorii... Huh
aGATHA gEORGESCU
Cutezator

MesajTrimis: Mar, 16 Feb 2010 8:42 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai cu profesorii s-a vorbit...problema e ca au ineput sa se poarte si mai rau...oricum,acum s-au mai linistit apele...nu complet dar s-au mai linistit... Glare
Sus
iulia stoica
Cutezator

MesajTrimis: Mar, 30 Mar 2010 8:22 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Incearca sa iesi la suprafata prin note bune, si abilitatile tale artistice...nush ce sa spun
aGATHA gEORGESCU
Cutezator

MesajTrimis: Mie, 31 Mar 2010 8:17 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Laugh si crezi ca i-a interesat cumva ca mi-au iesit toate mediile 10 pe primul semestru?!
Sus
razv3y

Data înscrierii: 01/Iun/2010
Locație: Suceava

MesajTrimis: Mar, 01 Iun 2010 4:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ca sa te remarci in scoala trebuie sa ai rezultate foarte bune la concursuri,nu numai note bune
Sus
iulia stoica
Cutezator

MesajTrimis: Lun, 21 Iun 2010 2:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si asta, dar trebuie sa faci ceva care sa simpresioneze. Fa ca cei de la mine din clasa, ca sa fie iertati de diriginte au facut o expozitie de fotografie, in mare parte cu dirigu:)). a fost fain si au fost iertati:D
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forumul cutezatorilor -> Scoala care te reprezinta Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum