| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Iti reprezinti scoala prin rezultatele si actiunile tale? |
| Da |
|
100% |
[ 2 ] |
| Nu |
|
0% |
[ 0 ] |
| Nu mi se ofera ocazia |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Voturi totale : 2 |
|
| Autor |
Mesaj |
Asofie Mihai
Data înscrierii: 21/Iul/2009 Mesaje: 1 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Mie, 22 Iul 2009 11:02 pm Titlul subiectului: Iti reprezinti scoala prin rezultatele si actiunile tale? |
|
|
Ce activitati extracuriculare ai dori sa faci in scoala ta ! Cum ti-ai dori sa fie scoala in care iti petreci cele mai multe ore din zi, din an...?
Spune-mi opinia ta! :wink: :roll: |
|
| Sus |
|
 |
iulia stoica Cutezator
Data înscrierii: 16/Iul/2009 Mesaje: 461 Locație: Calarasi
|
Trimis: Mar, 28 Iul 2009 11:46 am Titlul subiectului: Scolile din romania |
|
|
Buna, Mihai...Ma bucur ca intrebi...Sunt multe aspecte care trebuiesc discutate pe aceasta tema... _________________
...maine poate fi mai rau |
|
| Sus |
|
 |
iulia stoica Cutezator
|
Trimis: Mie, 29 Iul 2009 11:29 am Titlul subiectului: scolile din Romania |
|
|
Nu stiu daca s-a inventat scoala perfecta, dar sunt de parere ca multe scoli din Romania au nevoie de cateva mici schimbari... Mai e si sistemul de invatamant...care sa recunoastem ca e jalnic... Nu sunt o persoana materialista, dar in multe scoli din tara nu sunt conditii bune de invatare... Fiecare scoala ar trebui sa aiba un Centru de Documentare si Informare, sau cel putin o biblioteca, o sala de informatica si acces la internet... Sunt multe aspecte pe care le vom discuta pe larg...Sunt atat de multe, incat nici nu stiu cu ce sa incep...Dar parerea ta, ca elev( student)...care e? _________________
|
| Sus |
|
 |
DDENISA Cutezator

Data înscrierii: 30/Iun/2007 Mesaje: 505 Locație: Timisoara
|
Trimis: Dum, 09 Aug 2009 11:25 am Titlul subiectului: |
|
|
Da, ai dreptate. Sistemul de invatamant e cum e, mai sunt si profesorii care difera de la o scoala la alta si de la o materie la alta.
Nu toate scolile au elevi care sa faca activitati impreuna cu profesorii, in scoala sau pur si simplu in natura. Si asta ar conta mult pentru elevi. Daca te-ai duce intr-o scoala din alta tara, sigur vei vedea altceva, alt mod de predare, de invatare...
Si, vorba ta, sunt multe aspecte de discutat. _________________ Eroi sunt cei care au curaj sa incerce, indiferent daca reusesc sau nu... |
|
| Sus |
|
 |
iulia stoica Cutezator
|
Trimis: Dum, 09 Aug 2009 4:11 pm Titlul subiectului: Mda... |
|
|
In pls, profesorii devin din ce in ce mai nepasatori. Adica devine doar un job, nu mai profeseaza cu pasiune, nu se mai implica, intervine rutina si elevii au de pierdut. Poate ca de-aceea nu mai avem asa de multi "promovati", ci din ce in ce mai multi repetenti. Daca vad ca nici profesorii nu se ocupa de ei, renunta... _________________
|
| Sus |
|
 |
iulia stoica Cutezator
|
Trimis: Joi, 14 Ian 2010 9:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
[b]Comentariu sters de Admin.
Atentie Iulia!!![/b][color=red][/color] _________________
|
| Sus |
|
 |
iulia stoica Cutezator
|
Trimis: Dum, 17 Ian 2010 5:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ups... Dar asa este...trebuia sa se vorbeasca...:D:D:D:D:D:D:D:D:D Ma scuzati:D:D:D:D _________________
|
| Sus |
|
 |
iulia stoica Cutezator
|
Trimis: Dum, 17 Ian 2010 5:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mihai, tu nu mai spui nimic? _________________
|
| Sus |
|
 |
aGATHA gEORGESCU Cutezator
Data înscrierii: 04/Ian/2010 Mesaje: 192 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun, 15 Feb 2010 11:41 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu m-am transferat de curand(ma rog,acum o jumatate de an) si am fost dezamagita ca profesori m-au tratat ca si cum am venit de la scoala de corectie deoarece intotdeauna a fost o oarecare concurenta intre scoala de unde am venit eu si scoala in care m-am transferat,dar una in care in fiecare scoala se povesteu grozavii despre cealalta(parca profesori ar fi niste copii din clasele primare).Asta m-a deranjat cam mult, ma ales ca multe lucruri rele erau puse pe seama mea fara motiv
Dar trebuie sa vad si partea buna (exista si ea desi mult timp m-am indoit de asta).Asta m-a ajutat sa invat mai bine,sa ma ambitionez mai mult, am avut mai multa grija la cum m-am purtat si cum am vorbit(si asta a fost un lucru bun macar).
Cat despre partea cu promovabilitatea... La noi in clasa se dau tot timpul note indeajuns de mari incat mare parte dintre copii sa promoveze pt a pastra "nivelul clasei",asa incat pt a lua o mentiune trbuie sa ai o medie trecuta de 9,60(asta pt ultima mentiune).Dar din asta sa nu se inteleaga ca pe profesori ii intereseaza prea mult... Se intereseaza foarte putin spre deloc.
Cat despre dotari...hmm...O ducem binisor, ce sa zic?!...Cam tot ce trebuie(daca nu iei in seama felul in care bibliotecara te trateaza,plus ca uita sa scrie ca i s-au dat carti si te pune sa le cumperi,imbogatind astfel biblioteca cu cate un volum doua). |
|
| Sus |
|
 |
iulia stoica Cutezator
|
Trimis: Lun, 15 Feb 2010 8:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
Asta nu mi se pare corect. Ai spus-o intr-un mod comic, dar pare ceva destul de serios. Faptul ca intre scoala de la care ai venit si scoala la care te-ai transferat, exista o oarecare concurenta, asta nu inseamna ca profesorii trebuie sa te trateze asa doar pentru ca ai venit de acolo. Ai incercat sa vorbesti cu un profesor de care esti mai apropiata, cu care te intelegi mai bine? Sau sa vorbesti cu mama ta si sa ii explici ce se intampla...ca sa vina la scoala sa vorbeasca cu profesorii...  _________________
|
| Sus |
|
 |
|
Trimis: Mar, 16 Feb 2010 8:42 am Titlul subiectului: |
|
|
pai cu profesorii s-a vorbit...problema e ca au ineput sa se poarte si mai rau...oricum,acum s-au mai linistit apele...nu complet dar s-au mai linistit...  |
|
| Sus |
|
 |
iulia stoica Cutezator
|
Trimis: Mar, 30 Mar 2010 8:22 am Titlul subiectului: |
|
|
Incearca sa iesi la suprafata prin note bune, si abilitatile tale artistice...nush ce sa spun _________________
|
| Sus |
|
 |
|
Trimis: Mie, 31 Mar 2010 8:17 am Titlul subiectului: |
|
|
si crezi ca i-a interesat cumva ca mi-au iesit toate mediile 10 pe primul semestru?! |
|
| Sus |
|
 |
razv3y
Data înscrierii: 01/Iun/2010 Mesaje: 7 Locație: Suceava
|
Trimis: Mar, 01 Iun 2010 4:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ca sa te remarci in scoala trebuie sa ai rezultate foarte bune la concursuri,nu numai note bune |
|
| Sus |
|
 |
iulia stoica Cutezator
|
Trimis: Lun, 21 Iun 2010 2:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si asta, dar trebuie sa faci ceva care sa simpresioneze. Fa ca cei de la mine din clasa, ca sa fie iertati de diriginte au facut o expozitie de fotografie, in mare parte cu dirigu:)). a fost fain si au fost iertati:D _________________
|
| Sus |
|
 |
|