Pagina de start a forumului Forumul cutezatorilor Forumul cutezatorilor
Invingătorii citesc cutezătorii !

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

mascota cutezatorilor!
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forumul cutezatorilor -> Propuneri si sugestii
Subiectul anterior :: Subiectul următor  

mascota cutezatorilor
pinguin
66%
 66%  [ 6 ]
ursulet panda
33%
 33%  [ 3 ]
Voturi totale : 9

Autor Mesaj
aGATHA gEORGESCU
Cutezator

Data înscrierii: 04/Ian/2010
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar, 09 Feb 2010 11:42 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu desi am votat pt ursul pana cred ca un CAINE e perfect:e dragut,curajos,loial,inteligent. Love Wub

pasarea pheonix e cam ciudata pentru o mascota(cel putin mascota unei reviste cum e cutezatorii,este mult prea...mistica?!) cat despre animalul creat de iulia si mario... LOL LOL LOL
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
iulia stoica
Cutezator

Data înscrierii: 16/Iul/2009
Locație: Calarasi

MesajTrimis: Mar, 09 Feb 2010 7:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Laugh LOL
aGATHA gEORGESCU
Cutezator

MesajTrimis: Lun, 15 Feb 2010 11:08 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ma bucur ca macar stiti cum ar arata, pt ca eu nu am o imagine prea clara asupra acelui animal(eu m-as prapadi de ras daca as vedea asa ceva Laugh)

oricum eu raman cu catelul Love Flapper
Sus
iulia stoica
Cutezator

MesajTrimis: Lun, 15 Feb 2010 8:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da...ramanem la varianta ta...daca ar fi sa alegem creatura aceea...ar face si poze si ar scrie si articole Flapper Laugh ... Mda...cainele este chiar o intruchipare buna pentru o mascota a "Cutezatorii"-lor. Hai sa desenam toti acest caine, asa cum il vede fiecare. Si sa trimitem desenele la adresa redactiei... BigGrin
cosmin333

Data înscrierii: 07/Feb/2010

MesajTrimis: Mar, 16 Mar 2010 6:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

caine dar unul mai frumos.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
aGATHA gEORGESCU
Cutezator

MesajTrimis: Mie, 17 Mar 2010 11:23 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Confused aproape orcie caine e frumos, ma rog, depinde cum va fi desenat...
Sus
iulia stoica
Cutezator

MesajTrimis: Mar, 30 Mar 2010 8:20 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sa fie micut si jucaus:D
aGATHA gEORGESCU
Cutezator

MesajTrimis: Mie, 31 Mar 2010 8:20 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu stiu cum il desenezi tu sa se vada ca e jucaus...adica poate e doar vesel...oricum daca e un catel e dragut oricum Love
Sus
iulia stoica
Cutezator

MesajTrimis: Vin, 09 Apr 2010 6:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

I <3 doggies
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forumul cutezatorilor -> Propuneri si sugestii Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3
Pagina 3 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum