Pagina de start a forumului Forumul cutezatorilor Forumul cutezatorilor
Invingătorii citesc cutezătorii !

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Ce nota ati da revistei ?
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forumul cutezatorilor -> Continut, format, etc
Subiectul anterior :: Subiectul următor  

Cum vi se pare revista ?
Nu imi place ...
0%
 0%  [ 0 ]
E de 2 bani ...
0%
 0%  [ 0 ]
Am cumparat un numar dar nu mai cumpar deoarece nu e pe placul meu
7%
 7%  [ 1 ]
E frumoasa , imi place ...
0%
 0%  [ 0 ]
Nota 10 cu felicitari ... ;)
92%
 92%  [ 12 ]
Voturi totale : 13

Autor Mesaj
iulia stoica
Cutezator

Data înscrierii: 16/Iul/2009
Locație: Calarasi

MesajTrimis: Mar, 21 Iul 2009 4:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mario, ideea e ca eu astept ideile lor, pentru ca eu fac o multime de lucruri si am pasiuni pentru muuulte activitati...Daca eu as vorbi acum despre mine, ei doar ar aproba, asa ca uneori e bine sa ii lasi pe ceilalti sa vorbeasca...asa ca eu inca astept...cat despre faptul ca sunt noua pe forum, mai am putin si te ajung! Te prind din urma, asta nu e o problema!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului
Mario
Administrator

Data înscrierii: 11/Apr/2008
Locație: Romania - Prahova

MesajTrimis: Mar, 21 Iul 2009 8:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Chiar e un efort supraomenesc sa detaliezii acele "multimi de lucruri si pasiuni pentru muuulte activitati" :?:
Cutezator

MesajTrimis: Mie, 22 Iul 2009 12:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Deci astept sa vad si parerile voastre in legatura cu acest subiect :arrow:
DDENISA
Cutezator

Data înscrierii: 30/Iun/2007
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Dum, 09 Aug 2009 11:11 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

iulia stoica a scris:
Salut! Acum...va propun eu un subiect de discutie. Ei bine, eu m-am gandit la o noua rubrica: "Viata ca un hobby". E vorba despre pasiunile noastre, ale tuturor. Toata lumea stie ca fiecaruia dintre noi ii place sa faca anumite lucruri-hobby-uri. Asa ca ma gandeam sa incepem sa vorbim putin despre asta. Vom incepe prin a vorbi despre ce va place sa colectionati, ce sporturi va place sa practicati...si asa mai departe. Deci, astept parerea voastra... :arrow:

nu stiu daca ar fi locul "ideal" aici pt astfel de discutii, poate ar fi mai bine daca facem un subiect chiar cu titlul care il ai tu :wink: si acolo cine vrea, poate sa scrie
iulia stoica
Cutezator

MesajTrimis: Dum, 09 Aug 2009 4:20 pm    Titlul subiectului: d Răspunde cu citat (quote)

asta si urmeaza sa facem, ai rabdare, mai intai trebuie sa auzim parerile celorlalti...In functie de asta, vedem ce avem de facut...
iulia stoica
Cutezator

MesajTrimis: Mar, 25 Aug 2009 5:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Suuuper! Ati schimbat look-ul primei pagini! Acum e mult mai fain!
iulia stoica
Cutezator

MesajTrimis: Joi, 10 Sep 2009 10:03 am    Titlul subiectului: S.O.S.- neglijare! Răspunde cu citat (quote)

Ce s-a intamplat cu voi?? Nu mai treceti deloc pe pagina de forum...
Iulian
Cutezator

Data înscrierii: 18/Mai/2009
Locație: Galati

MesajTrimis: Vin, 01 Ian 2010 9:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Flapper Sincer... consider Revista Cutezatorii un antidot al tuturor neplăcerilor cauzate de lumea în care trăim... și gândiți-vă are aproximativ 62 de pagini dintre care sunt sigur că măcar unul dintre articole este scris în limba inimii voastre... Nu mai știi ce să citești? Simplu! Dă o fugă pâna la Mouse-ul de biblioteca... vei găsi acolo propuneri de lectură care cu siguranță măcar una dintre ele este pe placul tău.. și cel mai important nu trebuie să îi aduci cașcaval mouse-ului să-ți arate biblioteca. Ești pasionat de calculatoare și tot ce ține de lumea virtuală? Simplu... stai de vorbă cu domnul IT! Te intereseaza continentul african? Punct de informare: Articolele lui Mario.Și aș mai putea continua...
Este simplu numai că totul depinde de voi, să știți să luați antidotul când trebuie! Succes! BigGrin
iulia stoica
Cutezator

MesajTrimis: Sâm, 02 Ian 2010 8:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sunt de parere ca revista a evoluat foarte mult si s-a schimbat in bine. Majoritatea articolelor sunt foarte interesante, pline de informatii necesare oricui. Cuprinzand articole diversificate, revista este citita nu numai de copii, ci si de adulti. Este si o revista interactiva, asa ca oricand puteti trimite scrisori, sau mail-uri redactiei. Deci...va asteptam!
aGATHA gEORGESCU
Cutezator

Data înscrierii: 04/Ian/2010
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun, 15 Feb 2010 12:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai sa-mi spun si eu parerea... BigGrin
In fiecare luna ma cuprinde disperarea ca nu mai ajunge revista la mine...Dar,din fericire,intotdeauna o primesc... BigGrin
Imi place revista , pot spune chiar ca o iubesc!Love Wub
Nimic nu se poate spune mai mult... BigGrin
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
iulia stoica
Cutezator

MesajTrimis: Lun, 15 Feb 2010 7:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da...distribuitorii fac si ei ce pot ca sa ajunga cat mai repede...si la mine ajunge destul de greu pentru ca nu se distribuie in liceu, iar eu trebuie sa o iau de la scoala in care am invatat... Dar la mine in liceu sunt si 1 clasa de a V-a si una de a VI-a. Nu s-ar putea distribui revista si la noi? Confused Mellow
DDENISA
Cutezator

MesajTrimis: Mar, 16 Feb 2010 1:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Citat:
Nu s-ar putea distribui revista si la noi?

eu stiam ca daca nu e distributia foarte mare sau , destul de mare, intr-un judet, ajung greu revistele la noi. ma refer la faptul ca nu se cumpara foarte multe reviste in unele judete. e cazul si la mine ... dar bine ca o primim si asa, decat deloc. vorba ceea, mai bine mai tarziu decat niciodata BigGrin
iulia stoica
Cutezator

MesajTrimis: Mar, 30 Mar 2010 8:19 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da dar la mn in liceu sunt deja cativa copii care o vor.. acum nu mai e o problema...am rezolvat...
DDENISA
Cutezator

MesajTrimis: Vin, 02 Apr 2010 1:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu la toti e la fel ..
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forumul cutezatorilor -> Continut, format, etc Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum