| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Cum vi se pare revista ? |
| Nu imi place ... |
|
0% |
[ 0 ] |
| E de 2 bani ... |
|
0% |
[ 0 ] |
| Am cumparat un numar dar nu mai cumpar deoarece nu e pe placul meu |
|
7% |
[ 1 ] |
| E frumoasa , imi place ... |
|
0% |
[ 0 ] |
| Nota 10 cu felicitari ... ;) |
|
92% |
[ 12 ] |
|
| Voturi totale : 13 |
|
| Autor |
Mesaj |
iulia stoica Cutezator
Data înscrierii: 16/Iul/2009 Mesaje: 461 Locație: Calarasi
|
Trimis: Mar, 21 Iul 2009 4:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Mario, ideea e ca eu astept ideile lor, pentru ca eu fac o multime de lucruri si am pasiuni pentru muuulte activitati...Daca eu as vorbi acum despre mine, ei doar ar aproba, asa ca uneori e bine sa ii lasi pe ceilalti sa vorbeasca...asa ca eu inca astept...cat despre faptul ca sunt noua pe forum, mai am putin si te ajung! Te prind din urma, asta nu e o problema! |
|
| Sus |
|
 |
Mario Administrator
Data înscrierii: 11/Apr/2008 Mesaje: 189 Locație: Romania - Prahova
|
Trimis: Mar, 21 Iul 2009 8:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
Chiar e un efort supraomenesc sa detaliezii acele "multimi de lucruri si pasiuni pentru muuulte activitati" :?: _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
iulia stoica Cutezator
|
Trimis: Mie, 22 Iul 2009 12:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
Deci astept sa vad si parerile voastre in legatura cu acest subiect :arrow: _________________
...maine poate fi mai rau |
|
| Sus |
|
 |
DDENISA Cutezator

Data înscrierii: 30/Iun/2007 Mesaje: 505 Locație: Timisoara
|
Trimis: Dum, 09 Aug 2009 11:11 am Titlul subiectului: |
|
|
| iulia stoica a scris: | | Salut! Acum...va propun eu un subiect de discutie. Ei bine, eu m-am gandit la o noua rubrica: "Viata ca un hobby". E vorba despre pasiunile noastre, ale tuturor. Toata lumea stie ca fiecaruia dintre noi ii place sa faca anumite lucruri-hobby-uri. Asa ca ma gandeam sa incepem sa vorbim putin despre asta. Vom incepe prin a vorbi despre ce va place sa colectionati, ce sporturi va place sa practicati...si asa mai departe. Deci, astept parerea voastra... :arrow: |
nu stiu daca ar fi locul "ideal" aici pt astfel de discutii, poate ar fi mai bine daca facem un subiect chiar cu titlul care il ai tu :wink: si acolo cine vrea, poate sa scrie _________________ Eroi sunt cei care au curaj sa incerce, indiferent daca reusesc sau nu... |
|
| Sus |
|
 |
iulia stoica Cutezator
|
Trimis: Dum, 09 Aug 2009 4:20 pm Titlul subiectului: d |
|
|
asta si urmeaza sa facem, ai rabdare, mai intai trebuie sa auzim parerile celorlalti...In functie de asta, vedem ce avem de facut... _________________
|
| Sus |
|
 |
iulia stoica Cutezator
|
Trimis: Mar, 25 Aug 2009 5:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
Suuuper! Ati schimbat look-ul primei pagini! Acum e mult mai fain! _________________
|
| Sus |
|
 |
iulia stoica Cutezator
|
Trimis: Joi, 10 Sep 2009 10:03 am Titlul subiectului: S.O.S.- neglijare! |
|
|
Ce s-a intamplat cu voi?? Nu mai treceti deloc pe pagina de forum... _________________
|
| Sus |
|
 |
Iulian Cutezator
Data înscrierii: 18/Mai/2009 Mesaje: 237 Locație: Galati
|
Trimis: Vin, 01 Ian 2010 9:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sincer... consider Revista Cutezatorii un antidot al tuturor neplăcerilor cauzate de lumea în care trăim... și gândiți-vă are aproximativ 62 de pagini dintre care sunt sigur că măcar unul dintre articole este scris în limba inimii voastre... Nu mai știi ce să citești? Simplu! Dă o fugă pâna la Mouse-ul de biblioteca... vei găsi acolo propuneri de lectură care cu siguranță măcar una dintre ele este pe placul tău.. și cel mai important nu trebuie să îi aduci cașcaval mouse-ului să-ți arate biblioteca. Ești pasionat de calculatoare și tot ce ține de lumea virtuală? Simplu... stai de vorbă cu domnul IT! Te intereseaza continentul african? Punct de informare: Articolele lui Mario.Și aș mai putea continua...
Este simplu numai că totul depinde de voi, să știți să luați antidotul când trebuie! Succes!  _________________ Because I am sick of you! |
|
| Sus |
|
 |
iulia stoica Cutezator
|
Trimis: Sâm, 02 Ian 2010 8:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sunt de parere ca revista a evoluat foarte mult si s-a schimbat in bine. Majoritatea articolelor sunt foarte interesante, pline de informatii necesare oricui. Cuprinzand articole diversificate, revista este citita nu numai de copii, ci si de adulti. Este si o revista interactiva, asa ca oricand puteti trimite scrisori, sau mail-uri redactiei. Deci...va asteptam! _________________
|
| Sus |
|
 |
aGATHA gEORGESCU Cutezator
Data înscrierii: 04/Ian/2010 Mesaje: 192 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun, 15 Feb 2010 12:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai sa-mi spun si eu parerea...
In fiecare luna ma cuprinde disperarea ca nu mai ajunge revista la mine...Dar,din fericire,intotdeauna o primesc...
Imi place revista , pot spune chiar ca o iubesc!
Nimic nu se poate spune mai mult...  |
|
| Sus |
|
 |
iulia stoica Cutezator
|
Trimis: Lun, 15 Feb 2010 7:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da...distribuitorii fac si ei ce pot ca sa ajunga cat mai repede...si la mine ajunge destul de greu pentru ca nu se distribuie in liceu, iar eu trebuie sa o iau de la scoala in care am invatat... Dar la mine in liceu sunt si 1 clasa de a V-a si una de a VI-a. Nu s-ar putea distribui revista si la noi?  _________________
|
| Sus |
|
 |
DDENISA Cutezator

|
Trimis: Mar, 16 Feb 2010 1:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Citat: | | Nu s-ar putea distribui revista si la noi? |
eu stiam ca daca nu e distributia foarte mare sau , destul de mare, intr-un judet, ajung greu revistele la noi. ma refer la faptul ca nu se cumpara foarte multe reviste in unele judete. e cazul si la mine ... dar bine ca o primim si asa, decat deloc. vorba ceea, mai bine mai tarziu decat niciodata  _________________ Eroi sunt cei care au curaj sa incerce, indiferent daca reusesc sau nu... |
|
| Sus |
|
 |
iulia stoica Cutezator
|
Trimis: Mar, 30 Mar 2010 8:19 am Titlul subiectului: |
|
|
Da dar la mn in liceu sunt deja cativa copii care o vor.. acum nu mai e o problema...am rezolvat... _________________
|
| Sus |
|
 |
DDENISA Cutezator

|
Trimis: Vin, 02 Apr 2010 1:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu la toti e la fel .. _________________ Eroi sunt cei care au curaj sa incerce, indiferent daca reusesc sau nu... |
|
| Sus |
|
 |
|